Wednesday, March 19, 2014

VELIKO PROLJETNO ČIŠĆENJE

28 načina da budete sretni i zdravi


1. Energetski očistite stan. Kao što usisavate i brišete prašinu, očistite stan od negativnih misli, emocija i vanjskih utjecaja. Za to možete koristiti svijeće (da spalite negativnost), tamjan, vodu odstajalu na suncu kojom ćete pošpricati stan, sol (koja upija negativnu energiju), zvona, tibetsku zdjelu, duhovnu glazbu s CD-a...

2. Učinite što i Oprah Winfrey - pokrenite lanac ljubaznosti. U njemu svaki gledatelj mora učiniti nešto lijepo za nekog. Što maštovitije, to bolje, a najbolje je nekome tko to ne očekuje. Voleći druge, volimo sebe, a njegujući odnose, njegujemo dobrotu i stvaramo ljepši svijet. Kada mogu drugi, možete i vi.

3. Zaboravite misli "Što ako". Kada vas uhvati panika, svjesno zamislite ugodnu sliku, pozitivno formuliran cilj koji želite postići. I osjetit ćete mir koji donosi ispunjenje.

4. Napravite popis NE. Stvari koje više ne želite u životu, koje vam kradu energiju i iscrpljuju vas. Otkrit ćete koliko toga možete promijeniti i koliko slobodnog vremena ste rasipali, a koje od sada možete posvetiti sebi.

5. Redovito "čistite" očekivanja prema sebi. Vi ste ljudsko biće i trebate ih ograničiti na ono što možete postići i što ovisi o vama. Ne gubite energiju sada zbog onoga što se može dogoditi u budućnosti.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails