Friday, September 26, 2014

Thursday, September 25, 2014

RESTAURANT

via




HAZELNUT CAKE

Baked by Filipa 
delicious! repeat!


Friday, September 19, 2014

Thursday, September 18, 2014

Monday, September 15, 2014

Saturday, September 13, 2014

Friday, September 12, 2014

Monday, September 01, 2014

Sunday, August 31, 2014

Friday, August 29, 2014

POLIFENOLI

Ne treba jesti ono što voliš već ono što ne voliš, odnosno pravi kolač od šljiva, a ne od jabuka, ne jedi bijelu već crnu čokoladu, nemoj piti bijelo već crno vino. Kavu ne treba maknuti iz dnevne uporabe, ali treba piti više napitaka od  kakaoa. Orašasti plodovi, a osobito lješnjak sadrži dragocjene masnoće, a to podrazumijeva i više kalorija. Najbolje ih je držati na stolu i povremeno grickati.

VIA

MUSIC FOR TODAY


Thursday, August 28, 2014

ENERGY BALLS



Filipa's present to Petra

Monday, August 25, 2014

Friday, August 22, 2014

Thursday, August 21, 2014

Tuesday, August 19, 2014

MUSIC FOR TODAY


Za mnom cika, za mnom potraga
a preda mnom put za dovraga.....

Monday, August 18, 2014

Sunday, August 17, 2014

Saturday, August 16, 2014

Friday, August 15, 2014

Thursday, August 14, 2014

Wednesday, August 13, 2014

Tuesday, August 12, 2014

Saturday, August 09, 2014

IKEA - PARMA

U iščekivanju otvaranja Ikee u Zagrebu 21.8.








Friday, August 08, 2014

RELAX + detoksikacija

RELAX

Čišćenje crijeva s brašnom od lanenog sjemena – Recept
3 tjedna umjesto doručka konzumirajte ovu smjesu:
1. tjedan: 1 žlica lanenog brašna pomiješanog sa 100 ml kefira
2. tjedan: 2 žlice lanenog brašna pomiješanog sa 100 ml kefira
3. tjedan: 3 žlice lanenog brašna pomiješanog sa 150 ml kefira
Ako je kupovina lanenog brašna problematična, kupite laneno sjeme i sitno ga sameljite.
Nemojte praviti zalihe za više dana, sjeme može da užegne. Najbolje- svako jutro nova porcija.
Ovakvu smjesu konzumirajte umjesto doručka.
Obavezno pijte vodu, najmanje 2 litre dnevno.
Odlični rezultati postižu se uz konzumiranje medene vode.
Čišćenje crijeva na ovaj način provodi se jednom godišnje.

Thursday, August 07, 2014

Wednesday, August 06, 2014

Tuesday, August 05, 2014

Monday, August 04, 2014

Sunday, August 03, 2014

TUSCANY


SHOP WINDOWS IN TRAVERSETOLO




BREAKFAST

Kvinoja s cimetom

Sastojci:
1 šalica kvinoje
1,5 šalica vode
2 štapića cimeta
Prstohvat soli
Nasjeckani orasi
Med
Grožđice
Čaša 100% voćnog soka

Priprema:
  1. Operite kvinoju tako da nekoliko puta promijenite vodu u zdjeli u kojoj se nalazi. 
  2. Premjestite kvinoju u cjedilo i isperite je pod mlazom vode te dobro ocijedite.
  3. U loncu pomiješajte kvinoju, vodu, cimet i sol i kuhajte poklopljeno dok ne zavrije. Zatim smanjite vatru i lagano kuhajte dok kvinoja ne upije cijelu vodu (otprilike 20 minuta).
  4. Kada je proces gotov, maknite kvinoju s vatre i pustite još 5 minuta da stoji pokriveno poklopcem.
  5. Izvadite štapiće cimeta te podijelite kvinoju u zdjele.
  6. Pospite orasima, grožđicama, medom i mlijekom.
  7. Uz doručak servirajte čašu 100% voćnog soka, odaberite okus koji najviše volite.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails