Wednesday, January 07, 2015

DIET

Zamislite sebe za godinu dana! Zamislite sliku sebe, onakvu kakvi ćete biti kada ostvarite svoj cilj, a onda zamislite šta ćete tada videti, čuti i osećati. I razmislite: Koju težinu tačno želite da imate? Kako ćete tada izgledati? Koju ćete veličinu tada nositi? Kako će to da izgleda kada se pogledate u ogledalo? Šta će drugi da kažu o vama? Šta ćete vi govoriti sebi? Zamislite kako vam vaši bližnji čestitaju na uspehu? Kako ćete vi da se osećate? Održite ovu predstavu jasno u svom umu dok prelazite na sledeći korak gde ćete da kreirate svoj novi lakši život.
A sada toj slici udahnite život tako što ćete kreirati svoj srećni lagani život. Za ovu vežbu će vam trebati neki časopisi sa fotografijama, flomasteri, makaze, lepak, najbolje je papir iz bloka br. 5, ako to nemate, nađite neki veći papir, može i iz velike sveske, pa zalepite nekoliko listova da dobijete veću površinu. Nađite neko mesto gde možete sve to da raširite i nesmetano da radite. Zabavljajte se i zalepite, napišite i nacrtajte sve što će odslikavati vaš novi životni stil za godinu dana kada budete imali svoju željenu težinu.
Uzmite slike mesta na koja biste mogli da putujete, ili možda nekih događaja na koje biste onda išli, a sada ne idete zbog svog izgleda. Onda neke vaše omiljene motivacione izreke. Nađite neku svoju sliku gde ste imali željenu težinu. Možda slike neke odeće koju biste tada mogli da nosite. Osmislite neku svoju afirmaciju i napišite je iznad svega toga. Neka afirmacija počne sa: "Ja sam..." Pa ispišite sve što želite da budete za godinu dana i zauvek posle... Kada ovo završite nađite neko vidno mesto u svom stanu ili kancelariji gde možete to da okačite.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails