Tvrtku Dream Lab osnovao je mladi talijanski poduzetnik Dario Traverso 2014. godine u istarskom Novigradu, a njihov brend Gustolato postaje sve poznatiji, prisutniji i cjenjeniji. Kvalitetu i neodoljiv okus slastica ovog hrvatskog brenda prepoznali su i na ovogodišnjem međunarodnom natjecanju u Firenzi, gdje su osvojili niz srebrnih i zlatnih medalja. Svi koji su probali Gustolato sladoled složit će se da je to taj okus. To je pravi okus sladoleda, koji bi smio i morao biti samo takav. Ovdje ćete također često čuti narudžbe na talijanskom jeziku, a ako Talijani ne znaju prepoznati dobar sladoled, tko zna?
Osim klasičnih okusa poput pistacija, lješnjaka, vanilije, čokolade i drugih, ono što njihovu ponudu čini drugačijom su tradicionalni talijanski okusi koje u Hrvatskoj rijetko gdje možete probati. Zato, za sve one koji se žele upoznati s okusima Italije na najbolji mogući način, tu su Crema Fiorentina, Baba (tradicionalni napuljski kolač), Zabaione... Dok će ljubitelje voćnih okusa razveseliti to što se u njihovim voćnim sladoledima nalazi najmanje 50 posto voća. U izradi sladoleda i slastica koriste samo kvalitetne i provjerene namirnice, a u njima mogu uživati i oni koji ne podnose gluten.
U pročišćenom, jednostavnom i modernom interijeru, velika vitrina sa sladoledima nalazi se na centralnom mjestu, tako da su oni prvo što ćete uočiti kada uđete u Gustolato. U svom novom najdražem sladoledu, osim na vanjskoj terasi, možete uživati i udobno smješteni na katu slastičarnice, podalje od vrućeg asfalta. Tamo će vas poslužiti simpatično i veselo osoblje koje se uvijek nađe u dilemi kada ih pitaju:"Koji biste nam okus preporučili?". Tada bi im oni najradije odgovorili: "SVE!" 
Zasada u ponudi u svojoj riječkoj podružnici imaju samo dio svojih proizvoda poput sladoleda, kave i nekoliko slastica, no početkom jeseni taj će se izbor proširiti te ćete ovdje moći nabaviti njihove prefine čokolade, namaze, praline... Jedva čekamo! Probat ćemo sve!

Izvor:http://www.buro247.hr/lifestyle/gastro/najbolji-talijanski-sladoled-od-sada-i-u-rijeci.html


Izvor:http://www.buro247.hr/lifestyle/gastro/najbolji-talijanski-sladoled-od-sada-i-u-rijeci.htmlIzvor:http://www.buro247.hr/lifestyle/gastro/najbolji-talijanski-sladoled-od-sada-i-u-rijeci.html


Izvor:http://www.buro247.hr/lifestyle/gastro/najbolji-talijanski-sladoled-od-sada-i-u-rijeci.html