Filipa has got a new career every day.
Today, she is a chef of a fine dining home restaurant.
I must admit - it is delicious!
Sauce with zucchini & chocolate jam. Yummy!
maybe this
TJESTENINA SA PRŠUTOM I
DŽEMOM OD TIKVICA
U tavi prepržiš na
maslinovom ulju dva režnja češnjaka, malo ružmarina i sitno nasjeckanog pršuta.
Skuhaš tjesteninu
(špagete,zelene tagliatela itd)
UMAK: U maloj posudi
pomiješaš kiselo vrhnje sa džemom od tikvica. Staviti malo papra u to.
Izrežeš orahe na sitno i
bosiljak (na kraju ide na top)
Tjesteninu pospeš sa
umakom od kiselog vrhnja i džemom. Na to staviš orahe. Preko toga ide pršut sa
ružmarinom i češnjakom.
Na vrh ide malo tartufade
od zigantea, pa malo parmezana. I bosiljak nasjeckan na sitno (za ukras).
Ako kući imate neki sjemenki (npr. od suncokreta) može
se staviti i to.