Friday, September 20, 2013

TODAY'S DINNER


 Filipa has got a new career every day.
Today, she  is a chef of a fine dining home restaurant.
I must admit - it is delicious!
Sauce with zucchini & chocolate jam. Yummy!

She would like something like this or like this or this....

maybe this



TJESTENINA SA PRŠUTOM I DŽEMOM OD TIKVICA
U tavi prepržiš na maslinovom ulju dva režnja češnjaka, malo ružmarina i sitno nasjeckanog pršuta.
Skuhaš tjesteninu (špagete,zelene tagliatela itd)
UMAK: U maloj posudi pomiješaš kiselo vrhnje sa džemom od tikvica. Staviti malo papra u to.
Izrežeš orahe na sitno i bosiljak (na kraju ide na top)
Tjesteninu pospeš sa umakom od kiselog vrhnja i džemom. Na to staviš orahe. Preko toga ide pršut sa ružmarinom i češnjakom.
Na vrh ide malo tartufade od zigantea, pa malo parmezana. I bosiljak nasjeckan na sitno (za ukras).
Ako kući imate neki sjemenki (npr. od suncokreta) može se staviti i to. 




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails