Sunday, August 03, 2014

SHOP WINDOWS IN TRAVERSETOLO




BREAKFAST

Kvinoja s cimetom

Sastojci:
1 šalica kvinoje
1,5 šalica vode
2 štapića cimeta
Prstohvat soli
Nasjeckani orasi
Med
Grožđice
Čaša 100% voćnog soka

Priprema:
  1. Operite kvinoju tako da nekoliko puta promijenite vodu u zdjeli u kojoj se nalazi. 
  2. Premjestite kvinoju u cjedilo i isperite je pod mlazom vode te dobro ocijedite.
  3. U loncu pomiješajte kvinoju, vodu, cimet i sol i kuhajte poklopljeno dok ne zavrije. Zatim smanjite vatru i lagano kuhajte dok kvinoja ne upije cijelu vodu (otprilike 20 minuta).
  4. Kada je proces gotov, maknite kvinoju s vatre i pustite još 5 minuta da stoji pokriveno poklopcem.
  5. Izvadite štapiće cimeta te podijelite kvinoju u zdjele.
  6. Pospite orasima, grožđicama, medom i mlijekom.
  7. Uz doručak servirajte čašu 100% voćnog soka, odaberite okus koji najviše volite.

Tuesday, July 29, 2014

BREZA PROJECT

Cut off the birch in front of the house.
Use the stumps.



In front of the hairdresser in Traversetolo

Monday, July 28, 2014

Thursday, July 24, 2014

Saturday, July 19, 2014

Tuesday, July 15, 2014

BRICKS, COLOURS


via

or in my case
POREZ HITNO

Sunday, July 13, 2014

Saturday, July 12, 2014

Sunday, July 06, 2014

Saturday, July 05, 2014

DINNER IN FLORENCE

A nice view from the terrace
 Duomo

 Pitti
Appetizer

Wednesday, July 02, 2014

Tuesday, July 01, 2014

Monday, June 30, 2014

ŠAFRAN, KURKUMA..


Začini sa Egipatske tržnice u Istanbulu u akciji.
Riža, ječam, pir sa šafranom.
Tikvice u vrhnju sa koprom i kurkumom.

Sunday, June 29, 2014

Saturday, June 28, 2014

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails