Thursday, December 18, 2014

HAPPY HOLIDAYS


hand made by Filipa

Tuesday, December 16, 2014

Xmas Cards



Made by Dinka Peti & co

Friday, December 12, 2014

Wednesday, December 10, 2014

Mirna's flat at Xmas time

Božićna atmosfera kod Mirne.



Xmas Card

made by Filipa

IMA LI I OVE GODINE?




Pozivnica za predbožićni Maloplacni vikend u Džamiji - HDLU!

https://www.facebook.com/events/229020677221587/


Tuesday, December 09, 2014

LCHF KRUH



LCHF KRUH by Antonija Šupe
Potrebni sastojci
4-5 jaja (ovisno o veličini)
1,5 dl (100 g) lanenih sjemenki
2 dl (120 g) suncokretovih sjemenki
1,5 dl (55 g) kokosovog brašna
125 g badema, grubo nasjeckanih
100 g maslaca (ili 50 g maslaca i 50 g kokosovog ulja)
1 žlica psyllium praška (ili 2-3 žlice zobenih posija/mekinja)
1 dl vode
1 čajna žličica (puna do ruba) morske soli
malo cimeta
Zagrijte pećnicu na 170°C. Maslac neka je omekšan, sobne temperature. Lanene i suncokretove sjemenke usitnite (neka ostanu malo krupnije) u mikseru ili mlinu. Bademe grubo nasjeckajte. Istucite jaja, pa dodajte po redu ostale sastojke. Izlijte tijesto na pleh obložen papirom za pečenje. Vlažnim dlanovima oblikujte okrugli kruh. Po površini kruha pospite malo cijelih suncokretovih sjemenki. Ostavite da se peče 45 minuta na 170°C. Kruh može trajati više dana, a ljeti kad su velike vrućine, čuvajte ga u hladnjaku. Ako ne trošite puno kruha, možete ga narezati i zamrznuti.

Easy and quick

LCHF kruh od sjemenki

Ovo je moja varijanta LCHF Dobrog jutarnjeg kruha
Sastojci, tekstura i okus ovog kruhića su fantastični. Kruh može stajati nekoliko dana u frižideru i svakim danom je sve ukusniji, a šnite se mogu zamrznuti i onda tostati po potrebi. 
Paše sa svim mogućim slanim i slatkim kombinacijama koje sam uspjela smisliti. 
Doista je savršen. 
VIA
My very first LCHF bread

Wednesday, December 03, 2014

PAPRENJACI



Paprenjaci i išleri u Gerolsbachu
Made by Filipa
RECEPT

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails